петък, 9 юли 2010 г.

С-поделено за без пари!

Блога ми е отражение на моята вътрешна душевност, която е в най-различни цветоусещания. Това не може да бъде измерено в паричен еквивалент. Възвишено е да можеш да накараш другите да се усмихнат, така се усмихвам и аз, като давам частички от себе си. Усмивката с пари не може да се купи. Споделям всичко това, защото блога не е направен с комерсиална цел и никога няма да бъде. Усмивката се подарява, тя не се продава. А колко му трябва на човек?! Понякога една усмивка може да е целия свят..
Един виртуален човечец непрестанно ме пита: - "Е, хубаво де, толкова ли си богата, че неискаш да си сложиш реклами в блога и да печелиш от хората?" Как да си сложа табела на себе си, на собственото си огледало, да си сложа цена на душата ли? Всичко описано до сега в блога ми, е било винаги и единствено от сърце- за мен, за Теб, за всички Вас- тези, които за малко сте се спрели тук и частичка сте взели, а не купили..Защото нищо не предава така добре красотата на човешката мисъл, както усмивката.

С усмивка искам да С-поделя с всички Вас, наградата, която получих:
 Блог на месец юни 2010 II място


***

Една усмивка и цъфнаха бадемите веднага,
засмукаха пчелите розов цвят.
Една усмивка само -
и вече друг е тоя свят.
Една усмивка -
и до болка синьо е небето,
гушат се една във друга планините
и въздухът е опиянен.
Една усмивка -
и не ми трябва нищо друго;
една усмивка стигна,
за да е цялата вселена в мен.

Дора Габе

2 коментара:

Unknown каза...

Блога си е твой и никой не може да ти дава акъл как да го аранжираш ;)

Savlena каза...

Честито и все така напред!
Да и аз си мисля като Емо,че блога е нашето лично /е не чак толкова/ пространство,в което все пак ние решаваме, както с кое и какво ще накичим-банери или рекламни линкове,така и като съдържание-стихове или разкази,материали от нета,които са ни впечатлили,разсмяли или пък разплакали.Изобщо блогът е вид отражение на нашата душа.И всичко си идва от само себе си на място,когато тази наша душа е в покой и хармония . И не само-ако е с тягостни мисли сгърчена,пак там е мястото където я изливаме и успокояваме.
А на който не му харесва-нета е голям и "доброжелателност" дебне навсякъде!;)Успех и още много такива наградки!